dimarts, 12 de maig del 2009

1a Cursa de Muntanya Vall de Lillet

El proper 17 de Maig a la serra del Catllaràs, en ple Alt Berguedà, tindrà lloc la 1a edició de la Cursa de muntanya de la Vall de Lillet, una cursa que neix amb la il·lusió i el propòsit de fer gaudir a tots els participants d’un entorn encisador.

El recorregut de 23km i 1300m de desnivell positiu s’inicia a La Pobla de Lillet i discorre principalment per senders de muntanya, envoltats de boscos de pi i faig i passant per indrets tan majestuosos com el Monestir de Santa Maria de Lillet (s. IX), la rotonda de Sant Miquel (una petita església romànica de planta circular) o el Xalet del Catllaràs (obra d’Antoni Gaudí i situat al mig de la natura). La cursa corona el cim de la serra, el Serrat Negre, punt on s’inicia novament la baixada fins al poble, on a tots els corredors els espera una bona botifarrada i 2 entrades per visitar un altre tresor de la vila: els jardins Artigas, els únics jardins humits que va dissenyar Antoni Gaudí, i que constitueixen un petit paradís en ple riu Llobregat. Per a les inscripcions i per ampliar la informació consultar a la pàgina web o trucar a l’oficina d’informació (93 823 61 46).

1 comentari:

Arturo Escribano Martí ha dit...

YEEEEEE!!!! Doncs encara no sé què fer si anar a la cursa o no. Pot ser em decideixo demà. Però tinc ganes de veure'ns tots plegats i la millor forma una bona cursa de muntanya però m'ha dit el campeón del mundo que serà dura... Pot ser sí... depen de la victoria de l'Athletic d'aquesta nit.

Aupa Athletic!!! jeje