divendres, 20 de febrer del 2009

Inici d'un projecte

Després de quasi 3 mesos d'inactivitat, el blog tornarà a tenir vida! Si si, com ho sentiu!!! He decidit fer un "break" a la meva vida, un parèntesi per desconectar, per viure noves experiències lluny d'aqui. I no és per monotonia ni per falta d'activitat ni d'il·lusió aqui, a casa, a Catalunya, sinó perquè ha sorgit una oportunitat dificil de refusar, un viatge a l'altra punta del món: 2 mesos per recórrer Argentina i Xile, de Sud a Nord. Sense plans, sense presses, sense obigacions, sense mal de caps, sense imposicions... amb total llibertat per viatjar, conèixer, gaudir i compartir! I és que no puc marxar millor acompanyat... que amb la Itzel!

Tenim intenció de conèixer els dos paisos com són realment, intentant-nos allunyar al màxim del turisme i apropant-nos a la gent d'allà inclús tenim intenció de cooperar en alguna ONG durant 2 o 3 setmanes, però ja ho anirem veient a mesura que el viatge avanci. De moment la idea la tenim i les ganes també i, a vegades, si es viu intensament, els somnis es converteixen en realitat! El primer pas està fet, la decisió està presa, el bitllet està comprat, el camí s'obre davant nostre i el destí dirà...

Intentarem penjar algunes fotos i una mica de text (espero que la Itzel em filtri la informació que sinó us haureu de llegir els meus rollos en diagonal... jejeje) i si tenim temps us enviarem alguns mails, però bàsicament el blog serà el lloc on trobareu la informació més actualitzada de què anem fent (si trobem llocs on poder-nos connectar a internet).

1 comentari:

Arturo Escribano Martí ha dit...

¡¡Què gran!! Aixó s'ha de fer al menos un cop a la vida, si senyor! Aprofita, segur que t'ho passaras "PIPA", probablement no hi hagin vells amb garrots com al Camino de Santiago però segur que durant dos mesos tens temps per conèixer a moltes persones. Ara tot s'ha de dir, superar al vell del Camino, practicament és impossible.

Com me'n alegro de que puguis adentrar-te en una aventura similar. No dubtis que seguiré de ben a prop el teu blog.

Salut!