dissabte, 9 d’agost del 2008

Escòcia - Jornada 09

BADCAUL - BAIRLOCH - KINLOCHEWE (76km en 4h30)

Comencem el dia be, tu! Plovent i els Midges (mosquits) que no paren de molestar! El pobre Llorenç es lleva amb la cara cosida de picades d'algun que es deu haver colat a la tenda. Almenys l'emplaçament del càmping és immillorable. Costa moure's de la tanda però fem un pensament i recollim tot el xiringuito tot i la pluja!















Repetimos! Un altre àpat al lavabo, que és l'únic racó on no ens mullem, però sobretot, és l'únic espai que està lliure de mosquits! S'ha convertit en el nostre espai.






















Després d'una hora de pluja sense parar, disminueix en intensitat i ens aturem a contemplar el paisatge. També ens aturem al poble de Laide a comprar provisions a una gasolinera i més endavant tornem a parar a Autlea, després de fer un altre port típic de la zona. I és que aquesta gent no coneix què són els túnels, la qual cosa també s'agraeix.

Ens cruspim un pastís de poma que ens costa acabar de lo "massic" que és!















Sembla que se'n riguin de nosaltres aquesta gent... Slow? Més encara? I és que a més de les pujades i baixades que són un clàssic ja, avui ho tenim tot: pluja acompanyada d'un magnífic vent lateral que quasi ens fa caure de la bici. I jo que em pregunto... i no és maco això? ;) Sóc feliç, tan de bo a la vida tot fos això.

















Arribant a Gairloch, les vistes de la costa tornen a ser magnífiques, llàstima del cel perquè amb un blau elèctric, la foto seria increïble!

















Des de Talladale, resseguim la A 832 i ens creuem amb un grup de 5 cicloturistes que pugen amb tot l'esforç per una dura rampa on nosaltres baixem ben tranquil·lament. Ens passem de llarg les Victoria Falls però tenim ganes d'arribar aviat avui!

Ens aturem al llac Maree i berenem les clàssiques Digestive...















Si senyor, rècord d'arribada: les 17:15 i ja som a Kinlochewe. Decidim quedar-nos aquí perquè el següent càmping queda massa lluny i el dia no pinta com per deixar-nos al destí del temps!

Un cop muntada la tenda, ens hem de refugiar un altre cop als lavabos pel coi de mosquits! Per cert, les dutxes són espectaculars: super fashion.. tot de llums de colors per regular la temperatura. Funcionen amb el tacte!

















Aprofitem per fer una rentadora (amb sabó de marsella dissolt en aigua) mentre preparem el sopar a la zona de rentar els plats (espai tancat i protegit dels mosquits).

Deixem la roba a l'assecadora i anem a fer unes birres al pub que hi ha just al costat.

Moment estel·lar quan sortim del pub i passem per davant de l'hotel i la gent ens mira de lo tapats que anem pels mosquits, concretament una senyora es fa un tip de riure... torno enrera d'amagat i li faig un espant a través del vidre del seu darrera. Ara som nosaltres el que no podem parar de riure!

La última sorpresa del dia és la secadora que no ha fet la seva feina i encara està tot ben moll!