dilluns, 16 de març del 2009

Coyhaique

Ahir al matí vem visitar les Catedrales del Mármol, al costat de Puerto Río Tranquilo, unes formacions espectaculars a la vora d'un llac. La visita la vàrem fer en una barqueta super petita i només erem nosaltres 2. Ens van fer un preu una mica arreglat pq si haviem de pagar tota la barca nosaltres... jeje...

Vem tenir la inmensa sort de sortir de la visita i enganxar el bus que acabava de parar (qui sap si era l'únic de la setmana) i només tenia lloc per 2 persones amb maletes grans: vaja, nosaltres 2!! I hi havia altres nois que l'esperaven a un altre punt i quan van arribar ja no hi havia lloc!! Quina llet! Pensàvem que ja haviem fet el més difícil i en arribar ahir a la tarda a Coyhaique (una ciutat de 40.000 habitants) ens vem quedar "quasi" tirats. Resulta que els busos que surten en direcció a Puerto Montt no ho fan tots els dies i el pròxim ho fa divendres que ve!!! I ahir i avui està tot tancat aqui!!!

Però vem tenir la sort de trobar un pla B. Una companyia de busos que tancava just quan hi vem arribar, tenia places pel bus de dilluns a les 8 del matí fins a El Chaitén (que no és El Chaltén d'on veniem fa dies) més al nord. D'allà enllacem directament amb un ferry fins a la illa de Chiloé i d'allà arribarem a Puerto Montt. Genial!!!!

I a més avui hem tingut el dia de relax!! Hem fet diumenge 100%! Ni ho recordàvem que era això (i és que no havíem parat des que erem aqui). A part de sortir a córrer una miqueta (per treure-li la pols a les malles), hem estat per casa posant al dia el diari de viatge, seleccionant les fotos pel blog, cuinant amb les lentes cuines de llenya que tenen aquesta gent i veient la pluja per la finestra tota la tarda!

Així doncs, demà al matí anem cap a El Chaltén, passem la nit allà i dimarts ja serem a Chiloé, un dels indrets més rurals de tot el país! A veure què tal!

2 comentaris:

Anna ha dit...

ostiiiiiiiiiiiiiiiii!! quin empatx de bon mati!! molt guapes les fotos!!
pq es noti q m'ho he llegit (dilluns mati a la feina...) em quedo amb l'anècdota de llençar la fruita a l'aduana :P
feu bondat!

Anònim ha dit...

Unes fotos espectaulars!!

A passar-ho bé!!