dijous, 3 de juliol del 2008

A Gràcia amb els de la uni

El vespre d'avui ha sigut fantàstic! Després de sopar, hem quedat amb els amics de la universitat per fer una cervesa a alguna terrasseta del barri de Gràcia, aprofitant que la temperatura ho permet. Així descansaré una mica de parlar anglès i podré recuperar el català, que sinó encara s'oxidarà!

Abans, a les 19h he arribat al pis i, com que la Mairi encara no hi era, he sortit a córrer un ratet (1 horeta des del fins a dalt del Tibidabo i tornar) per fer temps! Entre que hem començat a sopar una mica tard i que haviem de ser a Gràcia a les 22h... hem fet tard, per variar! ... i quan hem arribat, l'Anna i el David ja feia casi mitja hora que esperaven, quin cas! Però no hem sigut els últims, el Ferran ens ha guanyat (per poc, però ens ha guanyat) en impuntualitat... ja em pensava que no vindria i m'hauria de tornar a emportar la seva motxilla cap a casa (la tenia des de Patum! i amb un iPod a dintre, i jo sense saber-ho!!).

Després de buscar, sense èxit, un bar amb terrassa, hem optat per un bar on pendre algo a l'interior. També ha costat lo seu trobar-lo, però finalment ho hem aconseguit! (quanta gent que hi ha a Gràcia aquesta època de l'any!). Més tard, ha arribat la Judith que venia de la feina (super Henkel), en lloc d'estar pintant a la Barceloneta (està feta tota una artista! ja veieu, que ho portem a la sang això de l'art). Finalment, el Llorenç ha passat a treure el cap aprofitant que estava sopant per la zona amb uns amics i m'ha fet 5 cèntims del viatge amb la Núria al Marroc.

Per fí hem aconseguit quedat una nit per pendre algo! (tan dir-ho al final ho hem fet! Collonut!) Passarà el mateix amb Menorca? Algun any, despres de tant dir-ho, hi anirem? Espero que si! Si més no, pel pont de la Diada espero que fem l'escapadeta de 4 dies de cada any! Jo ho deixo a l'aire... i proposo que digueu la vostra dels destins on us agradaria anar, i també si podeu o no aquells dies... algú crea un doodle? (Anna?). jeje.... fins aviat!