dimecres, 4 de juny del 2008

Final de temporada de 24

Finalment hem acabat la 3a temporada de 24! Que gran que és Jack Bauer i quina filla tan petarda que té, no em puc creure que sigui filla seva, així com tampoc em quadra que la Liv Taylor (amb lo bona que està) sigui filla del cantant d'Aerosmith.

Abans de l'hora de les sèries, tocava hora d'entrenament. Al sortir de la feina, he quedat amb el Llorenç i el Joan per anar a fer unes sèries en pujada per la zona de Collserola, per preparar la Cuita el Sol que farem el dissabte. Hem fet 2 pujades des del parc Cervantes fins a l'antena, 200m de desnivell en 1km aproximadament (res a veure amb el que ens trobarem al Pallars). La primera l'he pogut fer corrent quasi tota però a la segona les cames ja no responien gaire i alguns trams els he fet caminant però, curiosament, a més bon ritme. A la primera pujada he fet 7'58" i a la segona 7'54" i estic més que satisfet. Al arribar a l'antena, després de la primera pujada, hem trobat als del grup del Ricard i també als nostres companys d'entrenament a Can Caralleu: el Marcos, els Josep's, el Cesar, el Joan, l'Eva,... I el Marcos decideix afegir-se a fer la segona pujada amb nosaltres (quin tio més picat! i això que surt de la Varicel·la!) Acabem la sessió amb uns quants estiraments a la gespa del gim.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones company, ets un crack.
I el teu blog, una pasada.

Cuando toca hacer largas subidas y con pendiente, hacemos lo siguiente: desd la gasolinera BP hasta el Tibidabo, por la directa.

Saludos, Alfonso.

Uri ha dit...

Aquesta que dius també l'hem fet! Una bona pujada si! Però teniem el temps més just...