dijous, 5 de juny del 2008

Sopar amb els de la uni

Al sortir de la feina està diluviant, m'he vist a obligat a deixar la bici lligada al carrer Tusset i agafar el bus per anar a l'Altaïr. Havia de comprar un mapa de la zona nord d'Espanya, per quan anem a fer el camino de Santiago (el dia 13 ja marxem!!!) i de pas havia quedat amb el Fer per continuar amb el diari del viatge d'Estonia, que va a ritme lent, però a ritme... jeje. Algun dia l'acabarem, però de moment serveix per fer-nos un tip de riure recordant les anècdotes. Quan la cosa estigui en fase d'edició (quan estigui tot escrit en paper, ho passarem a ordinador) ja penjaré les anècdotes al Blog.

Cap a les 21h ha deixat de ploure i aprofitem per marxar ell cap a casa seva i jo cap a Gràcia, on he quedat amb els de la uni per sopar! Avui hi som tots: Judith, Arreba, Ferran, Llorenç, Jordi, Uri, David, Anna, Marcela, Xavi i Jo. També havia de venir l'Aurora, però fent honor a les seves anècdotes (ella si que podria fer un bon blog d'historietes curioses) resulta que s'ha equivocat de restaurant i, quan ens truca, està a pendre pel sac (per allà a la catedral) esperant que algú apareixi. Decideix no venir.

El restaurant que hem triat és d'aquests amb noms raros i que el menjar no és d'allò més abundant que diguem! En aquests moments trobo a faltar aquells restaurants de poble que per un preu raonable t'atiforres fins a rebentar. A Barcelona tot és diferent, el preu estàndard d'un sopar són 20€, si pagues això consideres que està be, però per mi és un autèntic robatori (éz lo que hay!). No obstant, ens hem vist tots un altre cop i ens ho hem passat de conya, com sempre! Com m'agraden aquests sopars amb els de la uni!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

això és perquè el teu plat de pasta era petit i et vas quedar amb gana!!!! el roast-beef si que estava exquisit i deliciós!!jijij

Anna ha dit...

estic amb l'anònim! la picanha (també coneguda com entrecot) estava q te kagas!! :)
i jo no em vaig pas kedar amb gana...kla q et vaig gorrejar un tros d pera de la fondue, ho sento! :P

ala, a currar-te el bloc! ja té mèrit, ja :)